“El paisatge no existeix”, conferència al Museu del Tabac

El Museu del Tabac-Antiga fàbrica Reig comunica que, en el marc de l’exposició temporal Andorra, paisatges propers, el proper dimecres 4 de febrer, a les 19 h, es realitzarà la conferència “El paisatge no existeix” a càrrec de Rafael López-Monné, al Museu del Tabac.

Rafael López-Monné combina les tasques de fotògraf, redactor d’articles i consultor especialitzat en turisme a peu, amb la docència a l’Escola de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili. Ha publicat diversos llibres dedicats a festes tradicionals, territoris i paisatges i ha publicat imatges en mitjans com el Magazine de La Vanguardia, el Dominical d’El Periódico, GEO, Descobrir Catalunya, Altair, Grandes Espacios o Viajes National Geographic. http://blogs.descobrir.cat/vistes/autor/

Andorra, paisatges propers  és una exposició de caràcter divulgatiu que pretén sensibilitzar sobre el concepte de paisatge i alhora explicar quins són els principals paisatges d’Andorra. L’exposició és una iniciativa del Ministeri de Turisme i Medi Ambient i es pot visitar al Museu del Tabac fins al 15 de febrer de 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada