Quan només queda un dia per clausurar el XIV Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal que s’ha celebrat durant quatre dies al Principat, els expositors es mostren satisfets de la seva participació i destaquen l’organització però també el paisatge i els preus d’Andorra. Segons ha apuntat el responsable de l’estand del Govern del Quebec, Richard Charpentier, el fet d’acollir aquest congrés permet tenir experts d’altres països que participen i mostren les tècniques més noves i els darrers avenços en tecnologia en l’àmbit de la viabilitat hivernal.

Quebec va acollir fa quatre anys el Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal, una possibilitat de descobrir les tècniques i les tecnologies més innovadores per al manteniment de les carreteres en condicions de neu i fred. Segons ha explicat el responsable de l’estand del Govern d’aquesta zona, Richard Charpentier, la principal diferència és ‘l’entorn i la rebuda de la gent’.

A més de les diferències físiques entre un i altre territori, Charpentier ha destacat les vistes i l’interès que va generar aquest dimecres el campionat de conductors de màquines llevaneu al Port d’Envalira, així com el paisatge ‘meravellós’ del país.

També el paisatge i sobretot la sensació agradable de passejar per una ciutat ‘compacta’ com la capital ha estat un dels elements que ha destacat un altre dels expositors. El representant de l’empresa finesa, Noptel Oy, dedicada a la venda de sensors làser que mesuren la quantitat de neu a les carreteres, Tuomo Karjalainen, ha afirmat que ‘Andorra la Vella és una ciutat molt petita i compacta, molt fàcil per passejar i veure els seus edificis i l’oferta’. En aquest sentit, ha destacat els preus ‘atractius’ per a la compra de souvenirs i altres obsequis.

Karjalainen ha indicat que es van interessar per assistir al Congrés perquè ‘era molt multinacional’ i aquests dies ‘s’ha complert l’expectativa’, ha reconegut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada