El novè TIM bàsquet arrenca amb rècord de participació

La novena edició del Torneig TIM bàsquet s´ha posat en marxa aquest matí amb rècord d´equips participants. La il·lusió dels equips i l´ambient amb què se segueixen els partits a la graderia són dos dels trets característics d´aquesta festa que per segon any torna a tenir participació d´Escòcia.

 
Estan començant i des de la seva alçada la cistella encara es veu molt lluny, però juguen amb una il·lusió i una intensitat que no té res a envejar als esportistes professionals. Per novè any el Torneig TIM Pirineus de bàsquet omple els pavellons del país amb equips procedents de la geografia catalana i espanyola, des de les categories premini fins a infantil. Escòcia repeteix per segon any consecutiu com a part d´un programa de desenvolupament.

Els partits se segueixen amb passió des de la grada i els pares es transformen en una afició ben sorollosa cada vegada que juga el seu equip.

136 equips i gairebé 1.400 jugadors ompliran de bàsquet una desena de pavellons durant tot el cap de setmana, en una cita que per quart any consecutiu forma part del calendari FIBA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.