El nou web de la Fadea vol promoure la pràctica dels esports adaptats

L’assessor tècnic de Benestar, Ramon Nicolau, el president de la Federació Andorrana d’Esports Adaptats (Fadea), Jordi Casellas; i l’informàtic Joaquim Capel, han presentat aquest divendres el nou web de la Fadea, www.fadea.ad, un espai que pretén donar una major difusió a la pràctica dels esports adaptats. A la presentació també hi ha assistit el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda.

La pàgina web ha estat subvencionada en la seva totalitat pel Ministeri de Salut i Benestar dins de la convocatòria anual d’entitats nacionals. El nou web neix amb l’objectiu de ser un punt de referència d’afectats, professionals o qualsevol altra persona o entitat interessada sobre les activitats que es porten a terme a la Federació.

El representant de la Fadea ha recordat que la federació pretén estar al costat de les persones que practiquen l’esport adaptat, millorant la qualitat de l’esport que s’ofereix mitjançant eines i recursos adients a les necessitats individuals de cada persona. En aquest sentit, Casellas ha assenyalat que actualment hi ha una trentena de persones que practiquen els esports adaptats i que, amb una major difusió gràcies a aspectes com la pàgina web, es podria arribar fins a la cinquantena de practicants.