El  Govern i el comú d´Escaldes-Engordany negocien una fórmula mixta per respondre a la demanda per tornar a disposar d´un tanatori a l´hospital i una sala de vetlla per a la parròquia. Les dues administracions tenen sobre la taula un conveni que preveu la construcció d´un petit edifici de dues plantes prop de la clínica Meritxell. L’entrada es farà pel Falgueró, on s’ubicarà la sala de vetlla, mentre que el tanatori es situarà a sota i estarà connectat a l’hospital, on actualment hi ha la sala d’autòpsies.

El comú d´Escaldes-Engordany i el Govern tiraran endavant la construcció d’un tanatori sala de vetlla a Escaldes-Engordany. La proposta que està sobre la taula és la construcció d´un petit edifici ubicat a la part més propera a l´hospital de l´aparcament del Falgueró.

L´edifici tindrà dues alçades. L’entrada del públic es farà pel Falgueró, on s’ubicarà la sala de vetlla, que serà gestionada pel comú. A sota, es farà el tanatori i la sala d´autòpsia. La comunicació entre les dues parts es farà mitjançant un ascensor. La proposta està sent estudiada encara pel comú i el departament d´Ordenament del Territori, que estan analitzant el conveni proposat ja que l´equipament ocuparà terrenys comunals i del Govern.

La instal·lació donarà resposta a la demanda d´una part de la ciutadania escaldenca que fa mesos va presentar una demanda al comú acompanyada de 600 signatures perquè es creés una sala de vetlla o tanatori en un lloc cèntric. Una demanda que ja s’estava analitzada pel comú i que posteriorment es va materialitzar en la proposta que s´està negociant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada