pla cot

La temporada d’esquí 2014-2015 s’ha iniciat amb la inauguració d’una gran inversió al camp de neu de Pal, el nou restaurant Pla de la Cot Ski & Lounge.

“ Aquesta inauguració és molt important no només perquè presentem aquestes noves instal·lacions sinó també perquè per a nosaltres significa l’inici d’un canvi de concepte, una declaració d’intencions de com volem oferir els nostres serveis als usuaris de les nostres estacions”, ha assegurat el cònsol major, David Baró, que ha afegit que en aquesta nova etapa es vol transmetre al client “una jornada d’esquí amb uns serveis de qualitat, equipaments moderns, àgils i funcionals, que t’aporten una bona gastronomia, amb un ambient càlid i una àmplia oferta d’oci”.

Els cònsols, David Baró i Raul Ferrer, acompanyats pel cap de Govern, Toni Martí, i amb membres del Consell d’Administració i de l’equip comunal, han inaugurat el nou restaurant, amb servei a taula i dues terrasses amb vistes espectaculars. El nou espai ofereix una selecció d’entrepans creatius i una carta de plats molt atractiva. A més, l’Ski & Lounge serà l’escenari de festes after-ski i cada cap de setmana servirà sopars després d’un ascens amb raquetes, retrack o oruga. “La voluntat del Consell d’Administració i del Comú de la Massana és dotar de més valor afegit a les nostres estacions”, assegura el cònsol, que ha també ha explicat la nova oferta a Arinsal –amb una gran terrassa-pizzeria a l’antic Panoramix i el nou restaurant Pain Cocotte- i altres novetats a Pal, com la creperia i la renovació de tota la zona de la Caubella, amb la nova Taberna, la renovació del Racó de l’Entrepà i la terrassa calefactada.

Baró ha matisat que la declaració d’intencions té validesa durant tot l’any i que a l’estiu, els clients de mountainbike també comptaran amb el nou concepte de gastronomia associada a l’oci, ja sigui durant el dia, amb menús suggerents, o amb festes nocturnes.

A més de la restauració i l’oferta relacionada també s’amplien les activitats i prestacions, ja que s’ha remodelat l’snow park d’Arinsal, s’han adquirit noves retracs i s’han programat un ampli ventall d’activitats, innovador i atractiu, des del parapent al karting sobre gel o trineus nocturns.

Aquesta és la primera inauguració formal després de l’ampliació del Consell d’Administració d’EMAP, que compta amb dos nous membres no polítics sinó professionals dels seus àmbits. “La seva contribució ha estat fonamental per encetar aquesta nova etapa igual que també ho ha estat el gran treball del director d’EMAP, Josep Marticella”, ha afirmat Baró.

D’altra banda, aquesta també és la primera inauguració després d’un llarg procés de sanejament dels comptes d’EMAP, amb el pla de viabilitat iniciat a principis del 2012  i que va donar els seus resultats amb l’operació d’emissió de participacions preferents realitzada fa tot just un any. EMAP va tancar la temporada passada amb beneficis i s’espera continuar en aquesta línia, gràcies al canvi d’orientació en els serveis.

A més, aquest acte d’inauguració també coincideix amb el 10è aniversari de Vallnord, que va significar la unió comercial d’EMAP i SECNOA. “Un reconeixement també a l’equip de Vallnord, que ha sabut posicionar la marca i convertir-la en un gran reclam turístic per a Ordino, la Massana i Andorra”.

Molts usuaris de l’estació ja han pogut provar aquest cap de setmana el nou restaurant Ski & Lounge, una terminologia en anglès perquè tothom percebi la sensació de confort i benestar que vol transmetre el nou espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada