El nou espectacle del Cirque du Soleil ‘Storia’ mostrarà les llegendes d’Andorra

torresEl Cirque du Soleil presenta aquest estiu un nou espectacle de la sèrie ‘Scalada’. En aquesta ocasió se centrarà en les llegendes d’Andorra i portarà com a subtítol ‘Storia’. La Dama blanca serà el fil conductor de les diferents històries que es presentaran amb les acrobàcies dels membres de la companyia canadenca, en què també apareixerà l’argolla de la Font d’Argent. Del 4 de juliol a l’1 d’agost es faran 21 representacions de dimarts a dissabte, com ha recordat el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres. De moment, hi ha una quinzena d’establiments interessats en comercialitzar paquets turístics amb l’oferta de ‘Scalada’ i la prereserva a través del web, ha indicat Torres.

La Dama Blanca de Sant Julià protagonitzarà i farà de fil conductor de les “cinc o sis llegendes” que es mostraran al nou espectacle ‘Scalada’ del Cirque du Soleil, que porta per subtítol ‘Storia’. Hi seran presents també personatges com Carlemany i Ermessenda o la llegenda de l’argolla de la Font d’Argent. Tot plegat una “recreació al·legòrica” de les històries populars del país, com ha expressat el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres. 

Com ha recordat Torres, el Cirque du Soleil elabora un espectacle propi per cada estiu sota el títol de ‘Scalada’ i en aquesta ocasió tractarà sobre la història i la cultura del país. Del 4 de juliol a l’1 d’agost s’oferiran un total de 21 representacions amb una capacitat de 5.000 persones, la meitat de les quals assegudes i l’altra meitat de peu. Això, ha reconegut Torres, permetrà augmentar la facturació.

La promoció començarà a la fira Fitur de Madrid, del 28 de gener a l’1 de febrer i una quinzena d’establiments ja s’han mostrat interessats per comercialitzar els paquets amb entrades de ‘Scalada’. Així mateix, el web de l’espectacle ja permet fer la prereserva per al públic en general.

Text i foto: ANA

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.