mujalEl nou director de Ràdio i Televisió d’Andorra, Xavier Mujal, ha admès que la incertesa que s’ha viscut durant les últimes setmanes i que ha acabat amb la destitució de Francesc Robert ‘ha desgastat bastant’ i ‘no ha estat agradable’ per als treballadors de la parapública, començant pel mateix Robert. Mujal ha afegit que en tot cas això ja forma part del passat, i que afronta la nova responsabilitat amb molta il·lusió i respecte. L’objectiu és continuar amb la línia de l’anterior director, potenciant els informatius i complint amb els pressupostos, ‘i si es pot, intentant que el servei costi menys, perquè es tracta de diner públic’.

El nou director d’RTVASA, Xavier Mujal, encara la nova responsabilitat amb molta il·lusió però també molt respecte, ‘tenint en compte que és molt fàcil que la gestió de la ràdio i la televisió públiques sigui motiu de comentaris’. Mujal ha indicat que la seva línia serà de continuïtat, tenint en compte que va arribar a ser cap d’informatius de la mà de Francesc Robert, han treballat plegats i ‘fer un canvi radical seria contradir-me a mi mateix’.

El nou responsable de la parapública ha avançat que el tancament dels comptes del 2013 és positiu, ja que no genera cap deute ni cap dèficit, i que per aquest 2014 l’objectiu és seguir la mateixa línia, i si es pot reduir la despesa. En aquest sentit, ha indicat que no s’ocuparà la figura de cap d’informatius, que serà assumida entre ell i els editors de ràdio i de televisió. També ha assegurat que es continuaran potenciant els informatius, que són el pal de paller del servei, i que no hi haurà grans canvis ni es prendran decisions que suposin cap trauma.

Pel que fa la destitució del seu antecesor, Mujal ha indicat que ha estat una qüestió entre el Govern i Francesc Robert, i que ni ell ni la resta de treballadors hi han tingut res a veure. Tot i això, ha admès que no ha estat un temps gaire agradable per ningú i que la incertesa ha desgastat tots els treballadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada