El nou curs de les activitats d’Andorra la Vella ofereix 36 activitats diferents

El curs 2018-2019 de les activitats esportives d’Andorra la Vella ofereix prop de 2.500 places distribuïdes en 36 activitats diferents per a infants, joves, adults i sèniors. El nou curs, que comença a partir del 3 de setembre segons l’activitat, proposa tota mena d’esports col·lectius i individuals, des de bàsquet, futbol, arts marcials, rugbi o natació fins a pàdel, patinatge sobre rodes, ball, fitness, gimnàstica artística, boxa, ioga, ciclisme o handbol. Entre les novetats destaquen l’activitat del family dance, activitat de ball adreçada a pares o mares amb els seus fills, i el curs de preparació al part amb el mètode Aipap impartit per una llevadora.
De les prop de 2.500 places que es posen a disposició dels usuaris, 1.500 les ofereixen les escoles esportives i s’adrecen als infants, 750 són per a joves i adults i 200 més es reserven per als majors de 60 anys.
Aquest programa d’activitats es duu a terme mitjançant la col·laboració de 32 entitats esportives amb activitat a Andorra la Vella. Les inscripcions per participar-hi estan obertes i es poden formalitzar als mateixos clubs i al Centre Esportiu dels Serradells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.