El nou centre residencial SARquavitae Salita oferirà 147 places i obrirà a l’octubre

molines

SARquavitae ha nomenat a Ernest Sáiz González com a  director de Salita, el nou centre residencial pera gent gran d’Escaldes-Engordany.

El centre, propietat de Molines Patrimonis, serà el primer que SARquavitae obrirà fora del’estat espanyol. Es preveu que la residència iniciï la seva activitat el darrer trimestre del’any.

Ernest Saiz té una llarga trajectòria professional en la direcció de serveis sociosanitaris tant a Andorra, com en territori espanyol. Saiz, que durant més de set anys va desenvolupar el càrrec de Director Tècnic del centre sociosanitari del Servei Andorrà d’ Atenció Sanitària, és llicenciat en antropologia social i diplomat en infermeriai Màster en Administració i Gestió i Gerontologia Social per la Universitat de Barcelona. Compta també amb un Màster en Direcció Gerontològica per EADA, i certificació IRCA com  auditor de qualitat ISO 9001:2008.

El nou centre residencial SARquavitae Salita oferirà 147 places residencials i 30 places de centre de dia. Donarà feina a unes 80 persones i està emplaçat en una zona emblemàtica d’Escaldes-Engordany.

La residència disposade grans espais obertsi moltlluminosos per garantir una estança còmoda i agradable als seus residents. Igual que tots els centres residencials de SARquavitae, el nou centre Salita oferirà atenció personalitzada a tots els residents i usuaris, amb unitats de convivència diferenciades segons el seu tipus de dependència iamb unitats especialitzades en malalties como l’ Alzheimer, les grans discapacitats, l’ atenció al final de la vida o per períodes de convalescència i rehabilitació.

SARquavitae Salita desenvolupa  un model d’atenció centrat en la persona, en el que cada resident rep les atencions que necessita en unes instal·lacions cuidades al detall per proveir del màxim confort als usuaris. El centre ofereixservei mèdic d’infermeria, fisioteràpia, teràpies especials, atenció gerontològica especialitzada segons el perfil de la persona, activitats de temps lliure, teràpia ocupacional ifins i tot menús personalitzats amb dietes específiques.

SARquavitae (www.sarquavitae.es), és una companyia líder en serveis sanitaris i socials, amb una plantilla formada per uns 10.000 professionals. Ofereix servei -tant en els seus centres com a domicili- a prop de 200.000  persones al’any. Desenvolupa un innovador model d’atenció centrada en la persona i basat en tres eixos d’ actuació: el tracte humài familiar, l’ especialització sanitària i un enfocament cap al confort iel benestar, presents en tots els seus serveis.

L’ empresa disposa de 144 centres, dels que 57 són centres residencials i sociosanitaris, 16 són centres especialitzats en l’atenció a la discapacitat, 63 són centres i hospitals de dia i 5 són complexes d’habitatges amb serveis, amb una oferta total de quasi 12.000 places. A més, també ofereix diàriament un servei d’ajuda a domicili a 12.300 persones i serveis sanitaris a domicili. Durant el 2014, va realitzar 92.200 visites d’ urgències mèdiquesi d’infermeria. Atén diàriament a 20.000 usuaris de teleassistència i realitza un servei de call center mèdic i social amb prop de 100.000 trucades anuals.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *