El nou centre Inúu obrirà al públic el proper dimarts 15 de gener

El nou centre de benestar integral Inúu, fruit de l’ampliació de Caldea, obrirà les portes al públic el pròxim dimarts 15 de gener, tal com han confirmat a l’ANA fonts pròximes al termolúdic. De fet, la nova instal·lació ja està totalment enllestida després de superar el període de proves, i durant els dies previs a l’obertura els accionistes i socis podran provar el nou complex. L’entrada general costarà uns 60 euros, i també es comercialitzaran paquets de tractaments d’entre 30 i 300 minuts.

Després de més de dos anys d’obres, l’ampliació de Caldea obrirà les portes la setmana vinent. El nou espai termal, anomenat Inúu, disposa de 12.400 metres quadrats construïts, incloent una zona d’aigües termals amb una làmina d’aigua de 600 metres quadrats, una llacuna exterior, una zona d’activitats físiques, que amb 1.250 metres quadrats es converteix en el gimnàs més gran d’Andorra, i una planta per als tractaments de benestar integral amb setze cabines. L’obra civil ha tingut un cost d’uns 17 milions d’euros, mentre que la inversió total del projecte ascendeix als 43 milions.

L’entrada general, que costarà uns 60 euros, és vàlida per accedir al centre durant tot el dia, a diferència de Caldea, on l’entrada va per hores. A banda de l’entrada, el centre ofereix paquets de minuts de benestar, que van de 30 a 300 minuts, i en funció de les preferències de cada usuari, un orientador recomanarà els tipus de tractaments, que s’han classificat en cinc temàtiques d’experiències: bellesa, cos i ment, sensorial, nutrició i aqua. Els preus dels paquets amb l’entrada inclosa van dels 106 als 313 euros, en funció de la durada dels tractaments.

TOTES LES NOTÍCIES