El nou Caldea s’anomenarà Inúu, per ‘evocar innovació i un concepte trencador’

La Semtee ha donat a conèixer aquest dimarts el nom i la marca del nou centre de Caldea. S’anomenarà Inúu, un nom que els seus creatius consideren ‘exòtic, innovador, evocador i que planteja un nou concepte trencador’. L’objectiu és que el nom ‘generi impacte i interès per descobrir el nou espai’, que es vol diferenciar totalment de l’actual Caldea. Les noves instal·lacions s’obriran entre desembre i gener, i aquest octubre s’enllestiran les estructures de vidre i es començaran a fer les proves d’aigua.

Les noves instal·lacions de Caldea, que s’obriran al públic entre el desembre i el gener, ja tenen nom i marca. S’anomenaran Inúu, i la imatge de marca inclou el logotip de l’actual Caldea ‘per ubicar on està i perquè l’aigua termal és un aspecte que comparteixen els dos centres’, amb les paraules ‘wellness attitude’ com a best line.

Els creatius que han ideat la nova marca han explicat que el nom, que ‘no és descriptiu sinó purament evocador’, parteix de l’arrel d’innovació, i alhora suggereix nuesa i dimensió interior de la persona. A més, consideren que és un nom abstracte, trencador, ‘amb un punt de sofisticació’ i molt evocador, que ‘genera impacte i convida a descobrir el nou espai’. Pel que fa als colors, s’ha optat per defugir del blau de Caldea i optar per un color sorra ‘per evocar l’essència del termalisme, allò mineral’.

Pel que fa al complement de ‘wellness attitude’, l’objectiu és que els usuaris tinguin una actitud proactiva respecte al wellness, ‘que no només vinguin i gaudeixin dels serveis, sinó que quan marxin, siguin capaços de mantenir els hàbits alimentaris i de salut que se’ls han inculcat’.

El director de Caldea ha explicat que en aquests moments estan acabant de definir les tarifes del nou centre, i que l’objectiu és prioritzar el client soci. Pel que fa a les obres, a l’octubre s’espera enllestir l’estructura i les vidrieres de tot l’edifici i començar les proves d’aigua. Al novembre es farà el tancament definitiu de l’obre i a continuació s’acabaran de provar totes les instal·lacions. L’objectiu és que s’obri al públic durant el mes de desembre i gener, mentre que la inauguració oficial es deixaria per a més endavant.

3 comentaris

  1. M’agrada molt el nom! el trobo molt original, amb força, i que em transmet molt clarament el benestar, descans,…juntament amb la idea d’innovació.
    Respecte el logotip és una còpia d’Inneov!!!

  2. Doncs em sembla perfecte. Caldea, per sort, és conegut i és un referent i amb el nou nom, que fa referencia ampliant Caldea, juga de nou com a novetat. Felicitats.

  3. Molt bé! A més d’encomanar un logotip totalment innecessari que debilita la marca Caldea, ho encomanen a una empresa de Barcelona. No hi ha estudis aqui a Andorra?
    És el pa de cada dia en aquest país. Així enfortirem l’economia nacional? Donant feina als de fora?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES