Els smartphone són el futur de les finances quotidianes. Cada setmana assistim al desenvolupament d’una nova aplicació que relaciona les formes de pagament amb els dispositius d’última generació que portem a la butxaca.

Aquesta vegada cal destacar Number26, una aplicació mòbil creada a Alemanya que ja triomfa al país europeu i a Àustria i que ha anunciat que aviat arribarà a altres països del vell continent com Espanya, França, Grècia o Itàlia.

De què es tracta realment? Els seus creadors l’han batejat com el banc per a mòbils que revolucionarà definitivament les formes de pagament. Per la seva banda, els usuaris tan sols han de descarregar una aplicació que està disponible tant per iOS com per a Android per crear el seu propi compte bancari. Un cop fet aquest pas, en una operació portada a terme per videotrucada, els usuaris hauran de confirmar les seves dades mostrant la seva documentació en un procés que Number 26 ha establert en una durada de menys de 8 minuts. El compte dels internautes estarà vinculada a una targeta de crèdit amb la qual podran treure diners des de qualsevol caixer del món.

A partir d’aquest moment, els que posseeixin l’aplicació en el seu telèfon intel·ligent podran realitzar tot tipus de transaccions monetàries emprant SMS o correus electrònics. Actualment aquesta empresa compta amb 80.000 usuaris i segons els seus creadors és una clara resposta al descontentament que hi ha a Europa pel que fa als productes oferts pels bancs.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada