El nombre de vehicles que entren al país creix un 0,6% al juny

El nombre de vehicles que ha entrat al país durant el mes de juny ha estat de 318.374, el que suposa una variació percentual positiva respecte al mes de juny de l’any anterior del +0,6%. El total de turismes ha tingut una variació percentual positiva del +0,8% i el de vehicles pesants una variació percentual negativa del -9,0%.

Els turismes provinents d’Espanya han tingut una variació percentual positiva del +4,0%, mentre que els provinents de França han tingut una variació percentual negativa del -5,4%.

Pel que fa als vehicles pesants, hi ha hagut una variació percentual negativa del -5,0% per la frontera hispanoandorrana i una variació percentual negativa del -29,8% per la francoandorrana.

Durant el primer semestre del 2016 i respecte al mateix període del 2015, s’ha produït un increment del +2,9% en el nombre de vehicles, un +3,3% dels provinents d’Espanya i un +2,0% dels provinents de França.

El nombre de vehicles que ha entrat al país durant els darrers 12 mesos ha estat de 4.215.618, el que representa una variació del +2,7% respecte al període anterior, en què van entrar un total de 4.104.343 vehicles. Els vehicles que han entrat per la frontera hispanoandorrana han augmentat un +3,6% i els que han entrat per la frontera francoandorrana, un +1,0%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada