cuesEl nombre de vehicles que han entrat al país durant el mes de setembre ha estat de 342.855, el que suposa una variació percentual negativa respecte al mes de setembre de l’any anterior del -3,5%. Els turismes provinents d’Espanya han tingut una variació percentual negativa del -2,3% i els provinents de França l’han tingut del -6,3%.

Pel que fa a l’acumulat d’aquest any 2013, l’entrad a de vehicles ha estat de 3.044.832 el que suposa una variació percentual negativa respecte a l’acumulat de vehicles entrats durant el mateix període de l’any anterior del -2,0%.

Pel que fa a l’acumulat dels darrers 12 mesos, l’en trada de vehicles ha estat de 4.047.926 el que suposa una variació percentual negativa respecte a l’acumulat de vehicles entrats durant el mateix període de l’any anterior del -1,7%.

Pel que fa a les dades ajustades, la variació respecte els darrers sis mesos presenta unes variacions percentuals positives durant els mesos d ’abril a agost, tot estabilitzant-se aquest darrer mes de setembre (+0,0%).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada