El nombre de matriculacions de vehicles durant el mes de maig ha assolit un creixement de l’11,7%, després que se n’hagin fet efectives 344, segons les dades publicades aquest dijous pel Departament d’Estadística. Aquestes xifres mostren també que en els darres dotze mesos, les matriculacions han arribat a 3.478, la qual cosa suposa un increment del 5,9%, ja que en el període anterior la xifra va ser de 3.283 vehicles. Pel que fa a les dades mensuals ajustades, les matriculacions de vehicles durant el mes de maig presenten una pujada en la variació mensual de l’1,7%.

Les 344 matriculacions de vehicles que s’han registrat durant el més de maig, segons les dades d’Estadística, suposen un increment de l’11,7%. Per grups, les xifres mostren un increment destacat del que engloba a ‘altres vehicles’, amb una pujada del 45,5%, i el segueixen les matriculacions de camions i camionetes, amb un increment del 36.8%. També els turismes i el grup de motociclestes i ciclomotors ofereixen dades positives amb increments respectius del 9% i del 7,8%.

Les dades mostren també que durant els primers cinc mesos de’enguany, les matriculacions han augmentat un 6,1% respecte al mateix període de l’any 2015, i en els darrers dotze mesos l’increment ha estat del 5,9%.

La variació anual per grups indica un creixement de les matriculacions de motocicletes i ciclomotors del 17,5%, i dels turismes del 6,3%, mentre que, pel que fa a camions i camionetes, hi ha hagut un descens del 14,8%, com també ha succeït en l’apartat d'”altres vehicles”, amb una davallada del 8,1%.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada