turisme-teleAndorra Turisme ha aconseguit els millors resultats dels últims anys amb la campanya d´hivern. Ha augmentat un 8% el nombre de turistes, quan l´objectiu inicial era d´incrementar aquesta xifra un 2%. La dada negativa és la del turisme francès, que ha disminuït un 16%. L´espanyol, per contra, ha crescut un 9%.

La campanya d´hivern ha deixat satisfet el sector, amb un resultat un 6% més elevat del previst. Les dades presentades avui indiquen que han entrat 1.200.000 turistes, una xifra que ha estat qualificada de molt positiva pel ministre de Turisme

Per nacionalitats, el mercat espanyol ha crescut un 8,8% i el format per altres nacionalitats com ara el Regne Unit, Rússia, Bèlgica o els Països Baixos, un 22%. La sorpresa ha estat el descens del turista francès, d´un 16%. Unes dades que es contradiuen amb les de les estacions d´esquí, que afirmen que el mercat francès ha crescut.

Tot i això, el ministre de Turisme ha assenyalat que la variació dels últims dotze mesos, pel que fa al turista francès, és positiva.

Aquesta temporada també destaca l´augment dels turistes que han arribat a Andorra mitjançant operadors turístics, un 37%, i el rècord de visites a la web visitandorra.com, de més d´1.100.000. La majoria, provinents d´Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada