treball2Acabem l’any amb bones notícies d’ocupació. El nombre d’aturats es troba a dia d’avui per sota del 600, xifra que suposa una baixada de l’atur del 26% en un any. Es tracta d’un indicador positiu que es veu confirmat per l’ampliació de la quota de treballadors per al sector de l’hoteleria a causa de l’increment de la demanda laboral. El consell de ministres ha aprovat 220 noves autoritzacions de treball per a aquesta activitat.

El nombre de persones inscrites al Servei d’Ocupació en situació d’atur es troba en 590, una xifra que no es repetia des de l’agost del 2011 i que suposa el 26% menys en el nombre d’aturats respecte al desembre de l’any passat.

El descens del nombre de persones desocupades i l’increment de la demanda de treballadors en el sector de l’hoteleria han motivat l’ampliació de la quota de temporers per a aquesta activitat ja que l’anterior, aprovada l’octubre de 1.730 autoritzacions, s’ha exhaurit. L’ampliació serà de 220 permisos, 20 dels quals per a fronterers.

Segons Espot, els perfils de persones inscrites actualment al Servei d’Ocupació no és l’adequat per ocupar els llocs de treball demanats pel sector de l’hostaleria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada