El nombre d’aturats es redueix per quart mes consecutiu i és de 802

El mes d’agost s’ha tancat amb 802 persones inscrites al Servei d’Ocupació en recerca de feina, el que suposa un descens del 5,3% respecte al mes anterior, quan se’n van comptabilitzar 847. Així ho ha fet públic aquest dilluns el Departament d’Estadística en una nota en què assenyala que els beneficiaris de la prestació econòmica per desocupació involuntària se situen en 100, un 20% menys que el mes passat.

Text: El nombre global de demandants en recerca a final d’agost és de 802 persones i el de millora de 167 persones, amb una variació respecte el mes de juliol del 2013 del -5,3% i 3,1% respectivament. Pel que respecta al nombre total de llocs de treball ofertats és de 170 amb una variació mensual negativa del -19,4%.

Estadística assenyala que aquest mes d’agost s’han comptabilitzat a través del Servei d’Ocupació un total de 39 contractacions via el Servei d’Ocupació, de les quals 9 s’han realitzat a través dels Programes de foment (Programa per al foment de l’ocupació i la formació en el si de l’empresa i Programa de foment de la contractació indefinida de treballadors

desocupats), programes que s’inicien el mes de febrer del 2013. I, 5 shan realitzat a través del Programa de Treball Temporal.

A més, aquest mes segueixen contractades un total de 91 persones que van ser contractades per les parapúbliques i pels Comuns i en el cas de les persones contractades pel Govern segueixen treballant un total de 127 persones.

1 comentari

 1. I quina quantitat de gent a marxat? no conteu amb això??
  Lo pitjo esque a marxat gent Andorrana i això no es pot consentir.
  Però res podem continuar donant permisos de residencia.
  No passe res.
  Al final els Andorrans tindrem que marxa del nostre País per viure.
  Quina vergonya..

Comments are closed.