El nombre d’aturats registrats al Servei d’Ocupació ha baixat un 4,3% en un any i se situa en 377 persones. La majoria tenen 40 anys o més i són de sexe femení. Pel que fa al nombre d’assalariats, al juliol era de 37.721 i ha pujat més d’un 2% respecte a 12 mesos abans.

Segons ha informat RTVA, el 30 de setembre la xifra de persones apuntades com a demandants de feina al Servei d’Ocupació era de 377, el que suposa una davallada d’un 4,3% menys que els 394 que es van registrar el mateix mes de 2017.

També s’ha de dir que el nombre d’aturats ha pujat una mica si el comparem amb el que hi havia a l’agost. Hi ha més dones que homes i destaquen les que tenen 40 anys o més. El col·lectiu nacional amb més gent sense feina és l’andorrà.

D’altra banda, el nombre d’assalariats al juliol era de 37.721 persones, el que representa una variació del 2,5% respecte als 36.804 d’un any abans. S’ha de ressaltar que ha augmentat el nombre d’empleats en les activitats immobiliàries i els serveis empresarials i també en la construcció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada