El nombre d’aturats baixa en 66 persones al desembre

El nombre d’inscrits en recerca de lloc de treball al Servei d’Ocupació era de 611, 66 menys que al mes de novembre (677).  El nombre global de demandants totals és de 779 persones (854 persones al novembre 2011).

El nombre de beneficiaris de la prestació econòmica per desocupació involuntària és de 74 persones (94 persones al novembre 2011)

S’observa un lleu decrement del nombre de demandants, així com dels llocs de treball oferts, variacions associades al període de temporada d’hivern.

S’observa en el nombre d’inscrits totals a final de mes dos tendències molt diferenciades. El nombre mitjà de demandants en millora es redueix cada any més, mentre el nombre de

demandants en recerca creix, particularment entre el 2008 i el 2009. En relació l’any passat el nombre mitjà de demandants en millora i en recerca augmenten amb un +7,2% i un +25,3% respectivament.

Cal destacar que el nombre de llocs oferts a final de mes baixa aquests dos últims anys malgrat l’augment del nombre d’inscripcions. Això s’explica per l’augment del nombre de contractacions: una majoria de les ofertes noves es tanquen abans que s’acabi el mes.

El mes de desembre totalitza 779 demandants d’alta, dels quals 611 en recerca d’una feina. El nombre de demandants en recerca continua sent molt alt amb una tendència anyal del +25,3%.

El nombre de demandants buscant una millora laboral també continua creixent, encara que amb menor mesura amb un +5,2% de tendència anyal.

El nombre d’ofertes ha disminuït lleugerament, amb una tendència anyal negativa del -24,7%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.