assalariatsEl nombre total d’assalariats del mes de desembre és de 37.072 persones, amb una variació del -0,3% respecte al mateix mes de l’any anterior, en què hi va haver 37.176. La mitjana d’assalariats d’acord amb les dades dels últims 12 mesos, és de 35.039, amb variacions negatives del -2,1% respecte les dades dels últims 12 mesos del període anterior.

El sector de l’“Agricultura, ramaderia, caça i silvicultura” manté una acusada variació a la baixa del -13,7% al mes de desembre del 2013 respecte al mateix mes de l’any anterior. També cal assenyalar la variació anual negativa dels sectors: “Construcció”, amb el -8,5%; “Venda i reparació de vehicles de motor” i “Comerç a l’engròs i intermediaris del comerç”, ambdós amb el -3,6%.

En canvi, presenten augments significatius del nomb re d’assalariats els sectors: “Altres activitats socials i serveis personals”, amb +6,7%; “Activitats immobiliàries i serveis empresarials”, amb +4,3%; i “Sistema financer”, amb un +2,6%.

El salari mitjà total del mes de desembre és de 2.473,37 euros. La variació respecte al mateix mes de l’any anterior és negativa amb un -0,6%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada