assalariats

El nombre total d’assalariats del mes de febrer és de 36.807 persones, amb una variació del 0,0% respecte al mateix mes de l’any anterior, en què hi va haver 36.809. La mitjana d’assalariats d’acord amb les dades dels últims 12 mesos, és de 35.039, amb variacions negatives del -1,5% respecte les dades dels últims 12 mesos del període anterior.

El sector de la “Construcció” manté una variació a la baixa del -6,3% al mes de febrer del 2014 respecte al mateix mes de l’any anterior. També
cal assenyalar la variació anual negativa dels sectors: “Agricultura, ramaderia, caça i silvicultura”, amb el -13,8%; “Llars que ocupen personal
domèstic”, amb el -3,9% i “Producció i distribució d’energia elèctrica, gas i aigua”, amb el -2,8%.

En canvi, presenten augments significatius del nombre d’assalariats els sectors: “Activitats immobiliàries i serveis empresarials”, amb +5,8%; “Altres activitats socials i serveis personals”, amb +5,0%; i “Sistema financer”, amb un +3,2%.

El salari mitjà total del mes de febrer és de 1.926,57 euros. La variació respecte al mateix mes de l’any anterior és negativa amb un -3,1%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada