El nombre d’assalariats es manté al gener respecte al mateix mes del 2013

assalariatsEl nombre total d’assalariats del mes de gener és de 37.134 persones, amb una variació del 0,0% respecte al mateix mes de l’any anterior, en què hi va haver 37.128. La mitjana d’assalariats d’acord amb les dades dels últims 12 mesos, és de 35.039, amb variacions negatives del -1,8% respecte les dades dels últims 12 mesos del període anterior.

El sector de la “Construcció” manté una variació a la baixa del -7,1% al mes de gener del 2014 respecte al mateix mes de l’any anterior. També cal assenyalar la variació anual negativa dels sectors: “Agricultura, ramaderia, caça i silvic

ultura”, amb el -7,0%; “Comerç a l’engròs i intermediaris del comerç”, amb el -3,8% i “Llars que ocupen personal domèstic”, amb el -3,0%.

En canvi, presenten augments significatius del nombre d’assalariats els sectors: “Activitats immobiliàries i serveis empresarials”, amb +5,9%; “Altres activitats socials i serveis personals”, amb +5,3%; i “Sistema financer”, amb un +3,3%.

El salari mitjà total del mes de gener és de 1.924,68 euros. La variació respecte al mateix mes de l’any anterior és positiva amb un +0,1%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.