La xifra global d’assalariats registrada al mes d’octubre ha estat un 1% superior a la del mateix mes de l’any anterior, situant-se en 34.327 persones davant les 33.973 de l’octubre del 2014. El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha donat aquestes dades en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, i ha celebrat que l’indicador hagi mantingut una evolució a l’alça durant els darrers 22 mesos.

La mitjana d’assalariats amb les dades dels darrers 12 mesos és de 35.742 persones, amb una variació positiva de l’1,4% respecte al període anterior.

El mes d’octubre del 2015 presenta un augment del nombre d’assalariats respecte al mateix mes de l’any 2014 en els sectors d’Activitats sanitàries i veterinàries, serveis socials, al Sistema financer, Activitats immobiliàries i serveis empresarials i Venda i reparació de vehicles a motor.

Els sectors on s’ha reduït el nombre d’assalariats són Producció i distribució d’energia elèctrica, gas i aigua, Transports i comunicacions, Comerç a l’engròs i intermediaris del comerç, Administració pública i seguretat social, Comerç al detall i Llars que ocupen personal domèstic.

Pel que fa a la massa salarial total del mes d’octubre del 2015 és de 67,49 milions d’euros. La variació és positiva amb un +2,5% respecte al mateix mes de l’any anterior.

El salari mitjà total declarat a la CASS, per al mes d’octubre del 2015, s’ha situat en els 1.966,09 euros, amb una variació positiva de l’1,4% respecte al salari mitjà del mes d’octubre del 2014, que va ser de 1.938,42 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada