El NIU d’Andorra Telecom es presenta al principal congrés internacional de telefonia

El NIU ha aprofitat el principal congrés internacional de telefonia, el Mobile Wolrd Congress (MWC), que ahir va començar a Barcelona, per presentar-se en societat. I ho ha fet de la mà de Business France, l’agència de promoció econòmica francesa, que ha cedit el seu estand French Tech per a una ponència del responsable de la incubadora/acceleradora d’empreses d’Andorra Telecom, Miquel Gouarré.

En la intervenció, el responsable del NIU ha presentat l’estratègia de diversificació d’Andorra Telecom i la voluntat d’afavorir el creixement del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Andorra. La incubadora –acceleradora d’empreses, oberta al desembre del 2016, és un dels eixos centrals d’aquesta política d’impuls de les empreses tecnològiques. En la presentació Gouarré ha fet esment del cas d’èxit d’una de les start-ups allotjades a la incubadora de la Massana.

Actualment el NIU compta amb set projectes en incubació. Dos d’ells corresponen al sector dels videojocs, un al de la tecnologia i telecomunicacions, tres són aplicacions i un gira al voltant d’e-health.

Gouarré ha comptat amb la participació de la directora d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), Judit Hidalgo, que ha obert la conferència amb una presentació sobre les oportunitats que ofereix Andorra i la estratègia d’obertura al capital estranger i diversificació.

Gouarré ha donat les gràcies a Business France per l’oportunitat que representa usar l’estand FrenchTech al MWC per donar a conèixer el NIU i les possibilitats que ofereix.

El MWC aplega en cada edició més de 100.000 professionals de 200 països, la majoria alts executius. Hi acudeixen 2.300 companyies expositores distribuïdes en els 120.000 metres quadrats habilitats per Fira de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.