El Museu Thyssen celebra el Dia dels Museus amb un taller de pintura, visites guiades i preus reduïts

El Museu Carmen Thyssen Andorra -MCTA- torna a celebrar el Dia Internacional dels Museus demà dissabte 20 de maig amb dos propostes extraordinàries.

Primer, de 10 a 13 hores, la pinacoteca organitzarà el @cthyssenandorra a #pleinair” , un taller de pintura que tindrà lloc davant de l’espai museístic. L’objectiu de l’activitat és que tothom pugui venir a pintar a l’aire lliure de la mateixa manera que ho feien els impressionistes. Aquest workshop es realitzarà amb la col·laboració del taller d’Art Creative Store. D’altra banda, Andorra Telecom, patrocinador exclusiu del Museu, també participarà de l’activitat aportant un plafó de grans dimensions (2 metres x 1,5 metres) per a què els infants el decorin col·lectivament. Una iniciativa que la parapública emmarca dins del Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació, celebrat 17 de maig.

A la tarda, de 16 a 18.30 hores el Museu oferirà visites guiades en quatre idiomes diferents: català, castellà, francès i anglès. Totes les sessions requereixen reserva prèvia, per telèfon (+376 800 800) o bé per correu electrònic (reserves@museucarmenthyssenandorra.ad).

Durant tot el dia el museu comptarà amb preus especials. L’entrada general costarà 5,00 euros, la qual cosa suposa una disminució de 4 euros respecte el preu ordinari i les entrades reduïdes -carnet jove, menors de 26 anys i majors de 65- seran gratuïtes.