El Museu del Tabac – Antiga fàbrica Reig ha rebut un Certificat d’Excelència de TripAdvisor. El guardó, que premia l’excel·lència en hospitalitat, només es concedeix als negocis que reben contínuament opinions excepcionals de viatgers en TripAdvisor i pot optar a ell qualsevol negoci del món que reuneixi els requisits necessaris. Els establiments que han obtingut el Certificat d’Excel·lència es troben per tot el món, i se situen entre els primers llocs dels negocis anunciats en la pàgina web.

Al Museu del Tabac celebrem aquest reconeixement, una mostra de la bona opinió que els nostres visitants han sabut transmetre. Al Museu cada dia treballem amb un objectiu clar: que els nostres visitants se sentin a gust i ben acollits. Aquest Certificat d’Excel·lència és per nosaltres un petit senyal que alguna cosa estem fent bé.

“A TripAdvisor li complau guardonar als negocis que destaquen per la seva excel·lència de forma constant” segons Marc Charron, president de TripAdvisor for Business. El Certificat d’Excel·lència es concedeix als establiments de tot el món que aconsegueixen els millors resultats, un merescut reconeixement pels comentaris dels qui més els importen: els seus clients.

En seleccionar els guanyadors del Certificat d’Excel·lència, TripAdvisor utilitza per a determinar els premiats un algorisme exclusiu que té en compte la puntuació de les opinions. Els negocis han de mantenir una puntuació global de bombolles de TripAdvisor d’almenys quatre de cinc, un volum i una actualització recent de les opinions. Entre altres criteris addicionals, també es valora l’índex de popularitat i la permanència en el lloc web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada