El Museu del Tabac-Antiga fàbrica Reig ja disposa del servei de visites multimèdia en alemany

El Museu del Tabac ha incorporat recentment l’alemany com a cinquè idioma al servei de visites multimèdia. Durant més de dotze anys de funcionament el museu ha estat accessible en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès). La incorporació de l’alemany respon a una necessitat dels visitants que ha anat creixent any darrera any. A més d’introduir un idioma addicional a la visita, el museu ha realitzat diverses actualitzacions museogràfiques per tal de fer més entenedor el seu discurs museològic.

El Museu del Tabac és un edifici del principi del segle XX que va acollir l’antiga fàbrica de tabacs Reig des del 1909 fins al 1957. El visitant és guiat per un recorregut de la fàbrica amb un sistema multimèdia a través del qual, les veus d’un home i d’una dona que representen treballadors de la fàbrica, expliquen els diferents processos de treball amb el tabac, la manufactura i la seva comercialització.

Des que el museu va obrir les seves portes l’octubre del 2013, ha rebut més de 125.000 visitants; durant el 2015, el 46% dels visitants varen fer la visita en català, el 22% en castellà, el 28% en francès i el 4% en anglès. Entre altres activitats, el Museu del Tabac ha organitzat 33 exposicions temporals de temàtiques diverses que han contribuït a dinamitzar l’espai museístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada