El Museu de la Moto de Canillo ha  experimentat un creixement de visitants del 20% durant l’any 2015 respecte al 2014. Segons han indicat des del Comú de Canillo, l’any 2014 van passar per l’equipament un total de 6.835 visitants, mentre que el 2015 ho van fer 8.202. Es tracta d’un dels increments més importants dels darrers anys, ja que des del 2011 el nombre de visitants es mantenia entorn els 6.000. Els anys anteriors, mentrestant, estava al voltant dels 2.000 visitants. 

Com ja és habitual, els mesos on hi ha hagut més afluència de visitants durant el 2015 han estat el juliol (1.112), l’agost (2.451) i el setembre (909). Aquest 2015, a més, també s’han registrat xifres més altes en mesos que tradicionalment havien estat més fluixos, com ara el juny o l’octubre.

Des del Museu de la Moto, la seva responsable, Sílvia Amorós, ha explicat que aquest rècord de visitants ve donat per l’augment de dies d’obertura, ja que normalment s’obre de dimecres a diumenge i durant l’estiu s’ha fet la prova d’obrir cada dia. Un altre dels motius pel qual han augmentat les visites pot ser per la fidelització dels visitants, ja que “molta gent repeteix cada any per veure l’exposició temporal”.

La majoria de visitants són andorrans, espanyols i francesos, tot i que Amorós ha explicat que també arriba gent de Rússia, Polònia, Ucraïna o Lituània. Les visites es poden classificar en dos tipus, les de gent particular o les de grups i concentracions que durant les seves rutes pel Pirineu fan parada al museu. Concretament, els participants a La Volta als Pirineus i l’Escuderia Drac Moto visiten cada any el museu i s’han convertit en visitants consolidats.

El Museu de la Moto acull una exposició permanent que explica l’evolució de la motocicleta, i a més una altra de temporal que es canvia cada any o any i mig, aproximadament. Des de l’estiu aquesta mostra la protagonitzen quinze motos angleses.

Amorós s’ha mostrat molt satisfeta per les xifres aconseguides i ha celebrat que buscadors com TripAdvisor han classificat el Museu de la Moto com un dels deu llocs que no et pots perdre si visites Andorra.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada