La Fundació del Museu de la Moto de Bassella ha presentat aquest dijous a la subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, el projecte d’ampliació del museu que ha de permetre augmentar l’espai amb una nova proposta museogràfica d’exposició, així com la dinamització del territori mitjançant aquest atractiu turístic i cultural. Mansó s’ha compromès a traslladar el projecte al Ministeri d’Educació, Cultura i Esports per poder aconseguir un ajut per tirar-lo endavant.

La subdelegació del govern espanyola a Lleida ha informat que Manso ha rebut l’alcalde de Bassella, Xavier Esteve, i al president de la Fundació del Museu de la Moto de Bassella, Estanis Soler, que li han detallat els objectius del projecte. La subdelegada, que ja va visitar el Museu de la Moto el passat mes de gener, s’ha compromès a traslladar el projecte al Ministeri d’Educació, Cultura i Esports per tal d’intentar acollir-se a alguna línia d’ajuts.

El Museu de la Moto de Bassella es va inaugurar el 2002 i amb aquest projecte confia en convertir-se en el punt de referència del món del motor de dues rodes tant a Espanya com a Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada