El Museu Carmen Thyssen Andorra crearà un videojoc

Avui, el Museu Carmen Thyssen Andorra torna a innovar i ho fa de la mà de Ferran Naudi, Propietari i soci del Grup CISA. Així, l’acord de col·laboració que s’ha signat aquest matí, amb la presència de presidenta de la Fundació MuseAnd i Ministra de Cultura i esports Silvia Riva, obrirà camí per la creació d’un videojoc basat en les obres de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. Aquest projecte, adaptat a totes les edats, permetrà adquirir coneixements artístics a través de la part lúdica, seguint la dinàmica de difusió cultural de l’art com a llenguatge universal estàndard del museu.

Aquesta app inclourà una vintena d’obres de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza que s’aniran desvetllant a mesura que el jugador vagi superant reptes que el faran passar a una altra obra.

La signatura amb Construcció Immobiliària SAU i La Veu del Poble, S.A. inicia una nova via de col·laboració empresarial que permet al Museu portar a terme projectes que no podrien sortir a la llum sense finançament extern. “És una iniciativa que parteix de la recerca de buscar col·laboradors del país creant unes sinergies seguint uns paràmetres bàsics del museu com és la difusió cultural” ha declarat Guillermo Cervera, Conservador i Director artístic del museu que vol “arribar a tots els públics d’una manera digital i lúdica captant detalls de les obres”. En la mateixa línia Ferran Naudi destaca que es una necessitat “tenir una similitud entre l’oferta cultural i CISA” mostrant així el seu compromís amb la cultura.