El Moto Club Ben Xops celebra la seva 7a Matinal a la Seu d’Urgell

El Moto Club Ben Xops celebra la seva 7a Matinal a la Seu d'Urgell
Cartell anunciant l’esdeveniment (RàdioSeu)

Aquest diumenge dia 26, al matí, se celebrarà la setena edició de la Matinal del Moto Club Ben Xops. La trobada tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Seu d’Urgell i l’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

L’espai de la Matinal comptarà amb barra pròpia, estands relacionats amb el món de les motos, sortejos i música en viu, amb el grup The Black Angels. La festa s’adreça especialment als propietaris de motocicletes ‘custom’, però és oberta a tot tipus de motoristes i d’aficionats en general, amb l’objectiu de viure una jornada de germanor.

Tal com és habitual en aquestes matinals, s’hi espera l’arribada de participants d’arreu. Tot i que l’accés és lliure, l’organització oferirà als assistents tiquets al preu de 7 euros per a poder gaudir d’esmorzar i beguda i optar al sorteig d’obsequis oferts pels comerços locals que patrocinen l’esdeveniment.

Prèviament, aquest dissabte, Ben Xops commemorarà el 3r aniversari de la seva constitució com a moto club. La festa tindrà lloc al local de l’associació, a la carretera de Cerc, i comptarà amb l’actuació musical de Swamp Preachers.

TOTES LES NOTÍCIES