El Morabanc derrota el Reial Madrid

Amb un 22-10 de parcial final el MoraBanc Andorra ha sumat la desena victòria de la Lliga Endesa (10-9), tercera consecutiva, després de derrotar al Reial Madrid, líder de la competició. Amb aquesta històrica victòria l’equip del Principat ha posat punt final a la dinàmica guanyadora dels de Pablo Laso que arribaven a Andorra invictes fora de casa i amb deu victòries consecutives a l’ACB. Landing Sané el millor dels andorrans amb 24 punts (6/10 en triples) i un 30 de valoració

Després de guanyar al Barça i al Fuenlabrada en la seva pista, el MoraBanc Andorra segueix en estat de gràcia i ho ha demostrat avui convertint-se en el segon equip de la Lliga Endesa capaç de derrotar el Reial Madrid aquesta temporada.

El partit ha començat amb una gran sortida del MoraBanc Andorra que ha arribat a tenir un màxim avantatge de set punts (13-6) de la mà d’un gran Landing Sané (8 punts al final del primer quart) però el Madrid a poc a poc s’ha anat fent gran. Tan gran com els 2,20 d’Edy Tabares. Amb el pivot de Cap Verd dominant sota cistella, l’equip de Pablo Laso ha acabat els primers deu minuts amb un 6-22 de parcial (19-28). En el segon quart el MoraBanc Andorra ha sabut reaccionar i ho ha fet amb dos bases en pista. Des de la defensa i l’encert en el triple (10/17), el conjunt de Joan Peñarroya ha arribat a empatar el partit (46-46), Al final, 51-55 al descans. Partidàs a la Bombonera.

Després d’una primera meitat molt intensa, el MoraBanc Andorra ha sortit dels vestuaris conscient de les seves possibilitats i un 12-2 de parcial ha deixat un 63-57 en el marcador. Es repetia el mateix escenari del primer quart, l’equip tricolor copejant primer i els blancs reaccionant amb un 4-15 de parcial per deixar un 67-72. Un Madrid que, en els últims deu minuts, semblava que tindria un final de partit plàcid arribant a tenir un renda de deu punts (67-77), però el MoraBanc Andorra no ha baixat els braços, mai ha perdut la fe, i l’esforç i la tenacitat local han tingut un premi històric gràcies a un 22-10 de parcial en els darrers minuts per un 89-87 final

El MoraBanc Andorra tornarà a jugar a la Bombonera dissabte que ve davant el Divina Joventut (21h), partit corresponent a la vintena jornada de la Lliga Endesa, en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad