El MoraBanc Andorra rebrà el Barça a la tercera jornada de la Lliga ACB

A la tercera jornada (6 d’octubre), el MoraBanc tornarà a jugar al Poliesportiu i, a més a més, rebrà el Barça, actual subcampió de lliga i que enguany ha format un equip que aspira a guanyar tant l’ACB com l’Eurolliga. Una altra cita destacada dels primers partits serà a la 5a jornada, quan visitarà Andorra el San Pablo Burgos, ara entrenat per l’extècnic del MoraBanc, Joan Peñarroya. Just abans de Nadal, a la 14a jornada, l’equip tricolor visitarà el campió, el Real Madrid, i la setmana següent (29 de desembre) rebrà el Divina Joventut. L’últim partit de la primera volta (11 o 12 de gener) serà a la pista del rival més proper, el Baxi Manresa.

Tal com es va fer l’any passat, aquesta temporada l’ACB té un calendari aleatori, en què no coincideixen l’ordre de partits de la primera i la segona volta. Així, per exemple, la visita del Real Madrid a Andorra serà a la 26a jornada (28 o 29 de març); i la del Baxi Manresa, a la 30a (18 o 19 d’abril). A les jornades 31 i 32 el conjunt pirinenc jugarà de manera consecutiva a les pistes del Joventut i el Barça; i a l’última jornada al mes de maig, aniran a Fuenlabrada.

Plantilla amb novetats

El MoraBanc Andorra ja té pràcticament perfilada la plantilla per a la temporada 2019-2020, en què seguirà tenint el basc Ibon Navarro com a entrenador però que presenta diverses novetats al roster. Entre els fitxatges hi ha els de Nacho Llovet, Dejan Todorovic, Dejan Musli, Clevin Hannah, Tyson Pérez, Franz Massenat, Kevin Hannah, Jeremy Senglin. Les baixes més significatives seran el francès Andrew Albicy i el canadenc Dylan Ennis.

Pel que fa a les renovacions, aquest dimecres mateix s’ha anunciat la continuïtat de David Walker, un des pilars de l’equip, que complirà la seva quarta temporada al Principat. També seguirà Moussa Diagne, que ha renovat fins al 2021.