El Morabanc Andorra progressa adequadament i guanya el CAI Saragossa

Nou  assaig ahir del MoraBanc Andorra. Els de Joan Peñarroya van superar el CAI Saragossa en un nou partit de pretemporada. El marcador, 74 a 64. Però més enllà del resultat, el duel d’ahir va servir per fer un pas més, en la preparació de la temporada.
Partit típic de pretemporada ahir per al MoraBanc. Inici fluix, sobretot en defensa, amb massa concessions en la lluita pel rebot. Davant hi havia un rival ACB, el CAI Saragossa, amb un ex de l’Andorra, Stephen Holt. Ell va ajudar l’equip aragonès a acabar el primer quart per davant, amb un 11 a 16, gràcies en part a un parcial final de 3 a 12.

A partir dels segons deu minuts, però, les coses van anar millor. Va començar el festival de Jelinek, màxim anotador del partit amb 22 punts i un 6 de 7 en triples, 3 dels quals, en aquest quart. Van aparèixer també altres figures, com Thanasis Antetokounmpo, que va fer gala del seu poder sota la cistella. L’equip va començar a trobar el seu joc, amb bones opcions al contraatac. Al descans, 39 a 33, amb una cistella des de camp propi d’Andrew Albicy.

Ja a la segona meitat, els andorrans van poder continuar amb el seu joc. Antetokounmpo va demostrar que no només sap esmaixar, sinó que també sap defensar perquè la jugada acabi amb un 2+1. A tot això, Jelinek continuava amb la seva festa particular des de la línia de 6’75.

Ja al darrer parcial, l’Andorra encara va millorar la seva versió. En aquest quart va aparèixer la versió anotadora de Nacho Martín, 6 dels seus 8 punts, en aquest darrer quart. Al final, l’equip es va trobar més còmode i va tancar la segona victòria de la pretemporada. Proper rival, el Bilbao, dissabte vinent a Lleida. Abans, però, toca fer balanç del triomf d’ahir contra el CAI.