El món de les catifes

En el món de les catifes podeu escollir entre tot tipus de preus, depenent del material i la complexitat de la seva elaboració, ja sigui com a resultat dels processos industrials o dels d’artesania. 

En el moment d’escollir una catifa cal plantejar-se on la col·locareu, perquè el disseny combini amb l’estança i es complementi amb la pintura, la llum, el mobiliari o el tipus de terra. La varietat és àmplia: dissenys avantguardistes, clàssics, models infantils, en tot tipus de materials, etc., només heu d’escollir la catifa adequada. Per al material s’ha de tenir en compte el trànsit que hi haurà a l’habitació.

Si l’activitat és intensa, opteu per fibres vegetals o materials sintètics. Si l’habitació és molt freda o està moblada amb materials naturals, és millor decidir-se per la llana; també pot servir el cotó i algunes fibres vegetals. El sisal és un dels materials de moda, una fibra flexible i resistent que procedeix de plantes americanes. Altres es fabriquen amb bambú, coco, etc. 

A més de passar l’aspiradora i d’una rentada a fons amb aigua i sabó neutre, almenys un cop l’any, les catifes no requereixen cures especials, excepte en el cas que estiguin teixides amb materials delicats.

Per Redacció / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.