El misteri de Facebook

Facebook ha marejat la perdiu durant els darrers temps d’una forma gairebé inaudita. Els rumors i veritats sobre la seva sortida a borsa han fet anar de cap als analistes del sector i als analistes de l’economia en general.

Finalment la companyia de Mark Zuckerberg ha ultimat la informació sobre la seva sortida a borsa. Facebook ha confirmat a la Comissió del Mercat de Valors nord-americana (SEC) el preu al que posarà les seves accions al mercat.

La major xarxa social del món deixarà a disposició dels compradors 337.400.000 de títols a un preu oscil·lant de 28 i 35 dòlars la unitat. Això suposa un total de 10.600 milions de dòlars o el que és el mateix 8.000 milions d’euros.

A més d’això la sortida a borsa de Facebook elevaria el valor de l’empresa en una xifra que s’estima entre els 77.000 i els 96.000 milions de dòlars i que convertiria a la companyia de Zuckerberg en la signatura d’internet més valuosa en la seva sortida al mercat , just per sota de Amazon.com.

Per fi es comencen a resoldre aquests misteris que tant ens tenien intrigats. Queda per veure si realment les xifres de Facebook seran realistes o per si el contrari es quedaran per sobre o per sota de les previsions.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES