google

Fa algun temps, les NNTT estaven embarcades en la missió de fer que tothom estigués connectat. Transcorreguda aquesta primera etapa del món de la connectivitat en línia, ha arribat una segona era, ara la nova fita que cal assolir és la connexió offline.

No es tracta d’un oxímoron és una realitat que la primera empresa del món en línia vol portar-nos. Google ha anunciat durant la seva conferència de desenvolupadors web I / O 2015 que els seus serveis més llorejats estaran en algun temps disponibles sense que els usuaris tinguin connexió a internet. Serà de la mà d’Android M, la nova versió del seu sistema operatiu per a mòbils i tauletes. Els programes que podran ser utilitzats en aquesta manera seran Google Maps, Chrome i Youtube.

El primer dels casos serà el del gran programa cartogràfic de Google i els internautes podran usar totes les funcions del programa exceptuant la de descarregar-mapes. Pel que es refereixi a Youtube, es podran arribar a emmagatzemar i descarregar vídeos amb un lapse temporal de 48 hores per veure’ls posteriorment des d’on vulguem.

Tal i com ha afirmat l’empresa, aquestes millores no arribessin a tothom per igual. Primerament serà Estats Units i de mica en mica els serveis offline s’estendran per tot el món.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada