El ministre Torres preveu començar les obres de The Cloud al juliol

El Govern licitarà a final de març les obres per començar a construir l’edifici The Cloud. Així ho ha anunciat el ministre d’Ordenament Territorial, que té previst començar les obres del nou edifici d’Andorra Telecom al juliol. Es confirma així que l’executiu tira endavant el controvertit projecte.

Ordenament Territorial va rebre ahir la notificació que l’enderroc de l’antic edifici d’Andorra Telecom s’ha acabat. L’últim escull per poder començar a construir The Cloud, la construcció del qual s’havia posat en dubte tant des de l’oposició com des de DA.

El ministeri rebrà aquest mes el projecte executiu i licitarà les obres el 20 de març per començar-les al juliol. En aquesta fase tres es faran les excavacions, la construcció de l’estructura i de les instal·lacions. El ministre Jordi Torres posa aquest calendari com a prova del compromís del Govern amb el projecte i deixa clar que no queda en espera fins a la propera legislatura, com s’havia especulat. Assegura quue “des de l’inici de les obres estarà construït en un termini de 30 mesos, així que estarà acabat el desembre del 2020”.

Finalitzades les obres de la fase tres, quedaran pendents els acabats interiors. Més enllà de les instal·lacions d’Andorra Telecom, The Cloud ha d’acollir locals comercials i un parc tecnològic. Preguntat sobre el contingut de The Cloud, Torres no ha especificat quines empreses s’hi ubicaran, però ha deixat clar que el projecte “serà rendible”. Assegura que “les empreses no volen agafar compromisos en ferm fins que l’estructura estigui acabada”.

El cost total previst és de 39 milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.