El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, ha visitat Brasília aquest dimarts en el primer viatge oficial d’un membre del Govern andorrà a Brasil.

Durant la visita, Saboya s’ha reunit amb el secretari executiu del ministeri de Turisme de Brasil, Valdir Simao, i el director del departament de Relacions Internacionals, Acir Madeira. En aquesta reunió s’ha firmat un memoràndum de cooperació en matèria turística que ha de permetre l’intercanvi d’experiències en programes turístics, compartir estadístiques i altres estudis, així com l’alineació dels organismes multilaterals en aquest àmbit, i la promoció del desenvolupament dels productes turístics, obrint així el camí cap a noves iniciatives destinades a explorar el mercat brasiler en vistes a la temporada d’hivern

El ministre andorrà ha tingut l’oportunitat de reunir-se també amb el seu homòleg brasiler, Antonio de Aguiar Patriota. Durant la reunió, els dos ministres han examinat les diverses estratègies per aprofundir les relacions bilaterals i s’han avançat les negociacions per a la firma d’un acord d’intercanvi d’informació en matèria fiscal. D’altra banda, s’ha esmentat la possibilitat de participar de manera conjunta en programes de cooperació al desenvolupament i d’aquesta manera seguir reforçant les bones relacions ja existents entre els dos països tant en l’àmbit bilateral com multilateral.

(Foto: S.F.G.)

 

 

1 comentari

  1. Que portin brasileres i les facin recórrer els carrers ballant samba per les avingudes Meritxell i Carlemany, ja veureu com atreuríem més turistes que amb el Cirque du Soleil!

Comments are closed.