cincaEl ministre portaveu i de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, ha dit que ‘no puc concebre que que no hi hagi la possibilitat que tothom pugui votar sobre el seu futur’ en resposta a una pregunta de la periodista Mònica Terribas sobre si creu que els catalans han de tenir el dret a decidir sobre el seu futur. Durant l’entrevista al Matí de Catalunya Ràdio. Cinca ha afegit que el que no entrarà a valorar és el fons de la qüestió. En aquest sentit, Cinca ha manifestat que és una qüestió dels catalans i que respectaria la decisió que en sorgís.

Jordi Cinca ha manifestat que ‘no puc concebre que que no hi hagi la possibilitat que tothom pugui votar sobre el seu futur’ fent referència a preguntes de la periodista Mònica Terribas sobre la possibilitat que els catalans puguin decidir sobre el seu futur. Pel que fa a la voluntat de Catalunya i els seus dirigents, el ministre ha dit que no es pronunciarà ‘sobre el fons’ però que respectarà la decisió que pugui sorgir d’una hipotètica consulta.

D’altra banda, Cinca ha parlat sobre la figura del copríncep respecte a temes com el matrimoni homosexual i l’avortament. El ministre creu que cal tenir la capacitat per negociar amb les institucions un equilibri entre el que pot ser el desig d’una part del poble per tirar endavant aquestes propostes i el desig de mantenir les institucions. De fet, Cinca ha afegit que de vegades cercar l’equilibri implica renunciar a algunes parts i trobar ‘situacions a mig camí’. En aquest sentit, no veu ‘impossible’ el matrimoni homosexual però en canvi veu més complicades ‘segons quines figures d’avortament’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada