El ministre Josep Maria Rossell visita els parcs de Bombers de Canillo i del Pas de la Casa

Foto:SFGA/JAViladot

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha visitat aquest divendres al matí els parcs de Bombers de Canillo i del Pas de la Casa. Durant la visita, que s’emmarca en el recorregut protocol·lari del ministre per les instal·lacions dels diferents departaments d’Interior, Rossell ha pogut conèixer de primera mà totes les dependències dels dos parcs, així com el material que actualment empra el cos en les seves intervencions.

Precisament, el ministre ha pujat a una de les ambulàncies que utilitzen els bombers i ha pogut veure un dels camions d’extinció d’incendis per dins. De fet, el titular de Justícia i Interior ha visitat els espais dels bombers a Canillo i al Pas de la Casa acompanyat d’efectius del cos. En les dues visites també hi ha estat present el director del departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Carles Recasens.

Josep Maria Rossell ha volgut manifestar que les visites d’aquest matí han estat molt positives per tal de poder copsar les impressions dels bombers. En aquest sentit, el ministre ha destacat que les “dependències tenen tot el que necessiten” i ha avançat que es treballarà en la redacció d’un informe per determinar les necessitats del cos al llarg de la present legislatura.