El Ministre d’Afers Socials visita el programa Joves en Inclusió

El programa Joves en Inclusió de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra ha rebut, avui, la visita del Ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut i vicepresident del Patronat de la Fundació, Victor Filloy, de Teresa Milà, secretària d’Estat d’Afers Socials i de Carles Areny, conseller de Social del Comú d’Andorra la Vella i representant al Patronat dels set Comuns.

Durant la visita han estat acompanyats pel president del Patronat de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra, David Claverol, Inés Martí, presidenta d’AUTEA i per Eva Flotats, coordinadora del programa.

Flotats ha explicat com s’ha desenvolupat aquest primer any, quins han estat els objectius formatius definits per a cada usuari i els indicadors emprats per poder fer les valoracions de l’assoliment.

Inés Martí ha remarcat la important tasca de formació que s’ha desenvolupat en el JEI aquest primer any, així com el retorn tan satisfactori que han rebut per part de les famílies dels usuaris, afegint que per AUTEA la continuïtat del programa, un cop valorat l’èxit, ha d’estar del tot garantit donat que les habilitats que es treballen en el programa són bàsiques per afavorir la inclusió de les persones amb TEA i les seves famílies.

Per la seva banda, David Claverol ha agraït la visita i l’interès mostrat pel ministre Filloy, la secretària d’Estat d’Afers Socials i el Conseller de Social i s’ha mostrat molt satisfet per poder oferir un programa innovador i únic al Principat que dona sortida a una necessitat formativa a persones amb un trastorn de l‘espectre autista amb alta necessitat de suport. El JEI ofereix formació personalitzada per a cada usuari.