El  ministre de Turisme considera necessària l´aplicació d´una taxa turística i aquesta tardor plantejarà una proposta al sector hoteler per tirar-la endavant. Francesc Camp també ha manifestat la voluntat d´allargar fins al 2020 els espectacles del Cirque du Soleil.
El ministre de Turisme ha explicat a l´”Ara i Aquí” que vol saber què pensa el sector sobre l’aplicació d´una taxa turística. I per això, aquesta tardor presentarà una proposta inspirada en les que ja s’apliquen, per exemple, a Catalunya o França. El ministre creu “que és necessària” i assegura que l’objectiu  és disposar de més diners per fer esdeveniments i, en definitiva, per atreure turistes. Considera que “si aquests diners estan ben invertits generen més pernoctacions i és un benefici per ells”.

Francesc Camp també ha explicat que aquesta tardor discutirà amb el sector el reglament que ha de regular el sistema de classificació dels allotjaments turístics. Un sistema que incorporarà en la valoració de les categories el servei i no només els equipaments.

El ministre ha afirmat que a banda del 2017, que ja està inclòs en el contracte, vol allargar la col·laboració amb el Cirque du Soleil. Aquesta tardor parlaran, també, sobre si cal revisar el concepte d’espectacle. “No sé si es pot parlar d’una col·laboració estable, ja ho veurem perquè sabem que els costos del Cirque són molt alts, i no crec que sigui correcte des del punt de vista polític agafar compromisos més enllà d’aquesta legislatura, però veurem cap a on podem anar els propers tres anys”, ha declarat. 

Sobre el nou recinte multifuncional, que acolliria les representacions del Cirque du Soleil, abans de final d´any hi haurà una decisió definitiva sobre la ubicació, el cost i la infraestructur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada