camp 1

El ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, ha anunciat aquest matí el nou pla estratègic de dinamització del sector comercial. S’ha d’acabar d’enllestir abans de desembre, per començar-lo a aplicar l’any vinent. Camp ho ha anunciat durant la roda de premsa de l’Andorra Shopping Festival.

És un pla que va més enllà de la legislatura actual i que inclourà accions a curt, mitjà i llarg termini. A hores d’ara s’està treballant amb diverses empreses, tant d’Andorra com estrangeres, perquè presentin les propostes. La intenció és que es pugui començar a definir el pla abans que acabi l’any, per iniciar les accions amb vista al 2016.

“Hem fet algunes accions de dinamització al sector comercial però veiem que no és suficient perquè el sector sigui més competitiu”, ha declarat Francesc Camp. El ministre afirma que el pla estratègic “persegueix millorar el sector en tota la seva amplitud: oferta de marques, gama de productes, accions de dinamització, zones en què s’ha de millorar l’embelliment i el servei en el punt de venda”.

Camp reclama més seguiment del sector comercial i hoteler, per exemple, seguint la despesa mitjana dels clients. Un fet que permetrà disposar d’indicatius clars de com es desenvolupa el sector “per tipus de comerç, de productes o de zones”.

El ministre destaca que Andorra segueix sent una destinació comercial interessant per als turistes de proximitat, però també per a altres mercats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada