El  ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital del Govern d’Espanya, Álvaro Nadal, clausurarà demà divendres a les 20.00, la 28a Trobada Empresarial al Pirineu que comença avui a la Seu d’Urgell.

La jornada, que enguany ha batut el record d’assistència amb més de 600 participants, compta amb una vintena de ponències i arrenca, aquesta tarda, amb la conferència Com prendre decisions en un marc canviant, a càrrec de Franz Heukamp, director general de l’IESE.

Demà, conferència d’obertura de Neus Munté

La trobada demà s’obrirà a les 09.00 amb la conferència de Neus Munté, consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, i continuarà al llarg de tot el dia amb diverses ponències i taules rodones com les que protagonitzaran l’exconseller i professor d’economia i empresa Andreu Mas-Colell o el catedràtic de política econòmica, Anton Costas.

Ela assistents també podran escoltar demà l’exministre d’economia i hisenda i excomissari europeu, Pedro Solbes, i l’assessor econòmic i polític, Juan Verde, que va formar part de l’equip de campanya electoral de Barack Obama.

Estratègies per a un marc canviant

La Trobada Empresarial al Pirineu tracta, cada any, diferents temes d’interès general per a empresaris i professionals per donar resposta a les seves inquietuds. Sota el títol Estratègies per a un marc canviant, l’edició d’enguany posa llum sobre quina influència té en l’empresa, el directiu i l’emprenedor, la problemàtica política interna de cada país i fenòmens d’abast més global.

A partir de les ponències, els debats i les taules rodones que tenen lloc durant aquest dia i mig, la trobada aporta claus per entendre com l’organització i el funcionament intern de cada país dificulta la presa de decisions i evidencia un marc canviant que augmenta els nivells de risc. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada