El Ministeri d’Hisenda d’Espanya alerta de l’enviament de correus falsos que demanen dades personals

El Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ha tingut coneixement, gràcies a la col·laboració ciutadana, de la circulació de correus electrònics fraudulents en què es notifica que els receptors han estat “escollits per al reemborsament d’una quantitat de diners per impostos”. Hisenda ha alertat que aquests correus són falsos i pretenen obtenir dades bancàries per sostreure’n diners.

Per al suposat pagament, les víctimes han d’omplir un formulari, aparentment molt similar als utilitzats a la web del Ministeri, amb el seu logo i imatge institucional, en què se sol·liciten les seves dades bancàries.

Des del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques s’informa a tots els ciutadans que qualsevol devolució d’ingressos es realitza pels procediments legalment establerts per l’Agència Tributària, de manera individual i personalitzada. En cap cas se sol·licita dades de les seves targetes de crèdit personals a través d’un formulari web.

Davant d’aquesta situació, el Ministeri ha donat trasllat immediat d’aquests fets a les autoritats competents per a la seva investigació.

TOTES LES NOTÍCIES