El Ministeri d’Educació i Joventut d’Andorra fa pública la convocatòria de beques del Ministeri d’Educació, Cultura, Esports, Ciències i Tecnologia (MONBUKAGAKUSHO) del govern del Japó, adreçades a estudiants andorrans, francesos i monegascs que vulguin continuar estudis de segon o tercer cicle al Japó.

Els sol·licitants han de complir els següents requisits:

· Tenir un bon coneixement de japonès

· Haver finalitzat, com a mínim, el primer any de màster universitari

· Haver estudiat, com a mínim, 16 anys des de l’inici de l’escolaritat (no es compta si s’ha repetit un any)

· Tenir menys de 35 anys

Les persones interessades poden consultar les bases de la convocatòria de Beques al Japó, al portal web: www.fr.emb-japan.go.jp. La manca de qualsevol dels requisits establerts a les bases de la convocatòria és motiu d’exclusió.

Les sol·licituds s’han d’adreçar, acompanyades dels documents que determinen les bases, a l’Ambaixada del Japó al Principat d’Andorra situada a l’Avenue Hoche, 7 75008 de París. S’ha d’enviar una còpia de la sol·licitud i dels documents que l’acompanyen al Departament d’Ensenyament Superior i Recerca del Ministeri d’Educació i Joventut, (Av. Rocafort, 21-23 edifici el Molí, AD600 Sant Julià de Lòria)

L’inici dels estudis és a l’abril o a l’octubre del 2014 i la durada de les beques és de 18 a 24 mesos.

El termini de presentació de les sol·licituds comença l’endemà de la seva publicació al BOPA i s’acaba el 27 de maig del 2013.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada