Malgrat el període de vacances escolars, l’Àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura, Joventut i Esports manté obert un dels centres d’autoaprenentatge de català del país. Durant les festes nadalenques es mantindrà obert el Centre d’Encamp, situat al Passeig de l’Alguer. L’objectiu és acompanyar als usuaris de llengua en el seu procés formatiu, afavorint la millora del català oral dels professionals no catalanoparlants de cara a la temporada de neu, i el del català escrit entre ciutadans que aspiren a presentar-se a la convocatòria dels exàmens oficials de pròxim 4 de febrer.

L’Àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura, Joventut i Esports comunica que mantindrà obert el centre d’autoaprenentatge d’Encamp durant les festes de Nadal i Reis. El Centre d’Encamp, situat al Passeig de l’Alguer mantindrà obertes les seves portes amb l’objectiu que les persones que es troben formant-se amb l’aprenentatge de la llengua no aturin la seva activitat formativa i que els ciutadans que es preparen de cara als exàmens oficials del 4 de febrer comptin amb aquest espai obert.

Els horaris d’obertura del centre d’autoaprenentatge de català a Encamp per les festes de Nadal i Reis seran el dimarts 27 de desembre de 14 a 21 hores, el dimecres 28 i dijous 29 de desembre de 9 a 16 hores, el dilluns 2 i dimarts 3 de gener de 14 a 21 hores i el dimecres 4 i dijous 5 de gener de 9 a 16 hores. Els horaris habituals es reprendran el dilluns 9 de gener. Les persones que desitgin més informació es poden adreçar al centre d’autoaprenentatge d’Encamp al telèfon 832 472 o a través del web www.apren-catala.blogspot.com.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada